Jeg lister mig afsted på tå...

Jeg tror ikke på jinx

Jeg sidder lige nu i min vindueskarm med vinduerne på vid gab, solen i ansigtet og computeren lidt akavet drejet ind mod skyggen, så jeg kan se skærmen – det er aldrig så behageligt, som det ser ud til på film, at flytte kontorhjørnet op i vindueskarmen.

Hvorfor sidder jeg her? (Så gå dog ud i solen kvinde!) Fordi solen skinner! Det er søndag, jeg spiser pizza fra i går og drikker resten af den sodavand, der på magisk vis havnede i mit køleskab, mens jeg forbereder mig på næste uges udfordringer.

Udover et frygtet og hadet møde med min ellers så søde jobcenterfyr, en forberedelse til en fødselsdagsfest og nogle af de ting fra listen, som bliver flyttet over fra sidste uge. Så skal jeg til samtale.
Uuhhh. How utterly exiting that is! Ja, korrespondancen indtil nu har været på engelsk, hvilket i sig selv mystificerer mig lidt. Ikke fordi jeg ikke kan tale engelsk, men mere hvorfor? Skal jeg mon bevise mine sprogkundskaber? Eller kommer jeg til at sidde med anvaret for Kina? (I så fald indebærer det så en rejse der til? For det kan jeg godt.) Eller hedder hende jeg skal tale med ikke Irene, men i virkeligheden Aireeene? (Det gør hun ikke, for jeg har selvfølgelig googlet og lavet min research)

Samtalen finder sted på tirsdag (Ja I må meget gerne krydse, hvad krydses kan) og det er også er min fødselsdag. Det må betyde noget. Altså held. Noget med at 35 betyder lykke og velstand oll over the place, ikk? Det tror jeg helt bestemt. Jeg glæder mig.
Vil det mon være et godt træk at tage kage med? Her kommer jeg med lagkage med 35 lys i.. lige et øjeblik jeg skal lige finde en lighter.. Vil det være ok for jer,- hvis jeg puster nu? – Og jeg hedder Karen for øvrigt.
Måske bare et lille flag så. eller ingenting.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lister mig afsted på tå...