Kærlighed til håret

Er jeg bare en lille smule kedelig?

Jeg har tilbragt hele denne weekend uden at tale med mennesker jeg kender. Hyggeligt. Interessant. Og en lille smule skræmmende. Det var slet ikke meningen, at jeg skulle bruge min single-weekend på at lakere negle og se serier, men påsken og de ekstra fridage, gjorde at weekenden kom før end forventet. Jeg havde slet ikke nået at planlægge noget, så jeg greb chancen for at kaste lidt opmærksomhed på mig selv (og min computer)

Jeg har fundet ud af:

– At jeg burde sælge noget af alt mit tøj på et loppis et sted
– At mine bedste venner denne weekend har været Lena Dunham, hele castet fra Breaking Bad og Marie Key (Som jeg måske er gået hen og blevet lidt forelsket i – hvilket åbner helt nye muligheder i mit date-life…)
– At Madmen sæson 6 startede i USA i denne weekend! Woop! Så er der snart afsnit at finde på det store stygge sorte marked. (not that I would know!)
– At min nye frisure kræver mere end en weekends tilvænning
– At barnet er saaavnet, når moderen har set serier en hel weekend og alle tyve negle er lakeret.
– At den eneste der reelt sprang på mit tilbud om at drikke øl lørdag var en enkelt fuld stodder (Heh.. Undskyld Mads, men det var ikke den pakke, jeg ledte efter)

Alt i alt en meget lærerig weekend. Næste weekend er allerede fuldt pakket med sociale arrangementer. For jojo jeg kan da godt lide at være alene, men jeg vil helst have selskab!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed til håret