Påskeferie

Fyldt med spark

Jeg er tilbage fra ferie. En ferie der blev brugt på utrolig meget transport og en hel del familiehygge og sommerhusrødvin med gode venner. Lovely! Dog blev ferien en dag længere end planlagt, fordi jeg for Gud-ved-hvilken-gang kom for sent til toget i Randers. (Jamen jeg ved ikke, hvad der er med mig og de sidste afgørende 5 minutter) – Denne gang betød det så, at der absolut ikke var nogle afgange tilbage denne sidste mandag i påskeferien, hvor jeg kunne få plads til klapvogn og to siddepladser. Så jeg tog en dag mere i familiens trygge favn, og er nu mere end klar til i morgen at sende barnet i vuggestue og komme i gang med hverdagen igen.

For min hverdag er spændende for tiden. Jeg får sendt så mange ansøgninger afsted, og jeg har hovedet fuld af ideer og jeg har gejst og spark. Glæder mig til i morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskeferie