I anledning af sådan lidt fødselsdag..

Im still, Im still Jenny from the block

Jeg får lige om lidt en lille pose penge. Nej nej, ikke som i “Værsgo Karen, du har da fortjent en lille bonus i hverdagen” – Nej, jeg har tjent dem. Ærligt og redeligt, med bud til både højre og venstre om, at her er lidt til fælleskassen og stop al overflødig støtte. Så den lille del, der er tilbage er mine.

Men hvordan skal jeg bruge dem? Jeg har været “fattig” så længe at hullerne begynder at blive synlige, og posen er desværre langt fra stor nok til at nå hele vejen rundt. Jeg er i syv sind.

1. Den fornuftige Jeg lapper de mest højtråbende huller og fordeler resten udover de næste måneder, hvor jeg om lidt bliver økonomisk klippet over ved knæene. Så kan jeg måske klare mig et par måneder mere, indtil jeg lander det der job.

2. Den livsnødvendige Jeg har alt for længe udskudt at få mig den der HPV-vaccine. Det er så luset af mig, og jeg får helt ondt i maven af at tænke på det. Det er kræft for helvede! Bliv dog vaccineret, når nu man kan, kvinde! (og for at det ikke skal være løgn, har jeg før haft celleforandringer og klam kønssygdom som kan forhindres af at få den vaccination.) Åh hvor er det pinligt at jeg ikke bare bestiller tid hos lægen. Men det koster 3000kr – Jeg kan godt høre det.. få det nu bare gjort.

3. Den gode mor Kaisa mangler sko. Og overtøj. Og legetøj. Hun har snart fødselsdag, men der er alligevel grænser for, hvor meget jeg kan forvente at familien stiller op med.

4. Den uansvarlige Jeg vil til New York. Jeg har aldrig været der og bedsteveninden er lige flyttet derover, og jeg vil bare SÅ gerne kaste al fornuft over bord og sætte mig på et fly over atlanten. Lad mig være uansvarlig, ufornuftig, drømmeren og teenageren der bruger alle pengene på drinks, oplevelser og nye sko. Pliiiice!

Jajajaja! Jeg ved det godt. Jeg bestiller tid hos lægen og bruger resten på bleer og hverdagscrap i Aldi. Wuhuu for this Hollywood-life!

3 kommentarer

 • Jeg går ud fra, at der er til både bleer og andre hverdagsfornødenheder. Så smid lidt penge efter børnesko og tøj og rejs til NY. Hvornår byder en sådan mulighed sig igen. Eventyr og oplevelser kan man leve længe på:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Søde Karen! Before you do so, så skal du vide at der findes andre vacciner som er billigere men nææææsten gør det samme. Spørg din læge for filan -og tag så til New York og fyr den af. Go’ tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen Nørøxe

   Godt svar! Lige det jeg gerne vil høre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I anledning af sådan lidt fødselsdag..