Om at bære brunt

Helt fornuftige nye sko

Jeg har købt nye sko i dag. Jeg lukkede simpelthen øjnene for det gabende hul i økonomien og købte mig et par nye brugte sko. Jeg køber ellers aldrig brugte sko. Mine fødder passer aldrig i andres sko, og jeg synes, det er noget nær umuligt at finde sko, der sidder godt, når andre har haft dem på før mig. Men de her er gode. Næsten ikke brugt, toplækre og jeg glæder mig til at tage den på i morgen.

For i morgen skal jeg jage job. Jeg har aftalt med en venindes veninde, at jeg skal med hende på arbejde, for at se hvad hun laver, og forhåbentlig tilfældigt møde en chef, der springer jublende op og ansætter mig på stedet. Det er planen, og derfor er det helt fornuftigt, og ja faktisk ret genialt at købe nye sko til formålet. Genialt siger jeg.

Morgendagens udflugt kræver at Kaisa bliver afleveret som allerførste barn i vuggeren i morgen. Det har vi aldrig prøvet, og det skal blive en udfordring. Jeg har præcis 9 minutter til at sige farvel i døren, for at jeg kan nå at møde til tiden. 9 minutter! Det plejer at tage os et kvarter at gå fra cyklen hen til døren! Jeg forudser en glad og overskudsagtig morgen! -Men jeg tror det bliver en god dag. Jeg bliver i hvert fald hot (på en afdæmpet og cool måde) i mine nye sko!

Nye lækre jobsøgningssko!

Nye lækre jobsøgningssko!

Skriv en kommentar

  • Held og lykke med at charme dig ind på chefen. Og hils venindens veninde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bære brunt