Jeg er da slet ikke bange...

Jeg var så glad for min cykel…

Jeg har lige afleveret min cykel hos cykelhandleren, og kan hente den i morgen. Bloody 1200kr fattigere! Hvad er det min cykel fejler?

I fredags da jeg skulle køre Englen i vugger og mig selv på kursus (Jojo this mama er ude i byen, hvor hun er seriøs og studie-agtig igen. Det er fantastisk! – Og det er et helt andet indlæg) -kommer jeg ud til en cykel, hvor baghjulet ikke vil dreje rundt. (?)
Et baghjul der ikke drejer rundt, er en ret alvorlig sygdom for en cykel, der allerede er læsset med barn og tasker og fem minutter senere ude af stativet end planlagt. Så jeg pakker om, forklarer barn i let og munter tone at “nu skal vi lige over i klapvognen, nej vi skal ikke cykle alligevel, for cyklen sidder fast” “fast?” svarer hun, og er heldigvis helt med på ideen.
Jeg kommer naturligvis for sent på kursus, og stresser en lille smule, men alt er ender dog godt.

-indtil i dag, mandag morgen. Jamen! Jeg havde totalt glemt alt om den cykel, og laver fuldstændig identisk scenarie igen i dag. For fanden da!

Og da jeg så afleverer den syge cykel hos cykelmanden rundt om hjørnet, siger han; “Det lyder som om det er narven, den er galt med, det kommer til at koste ca 1200 kr” SAY WHAT!?! Hvad fanden er en “narv”, og hvorfor er den så dyr?? Det er jo halvdelen af, hvad jeg en gang betalte for cyklen! Vil det sige, at når man køber en cykel, så køber man i virkeligheden en narv med cykel på?? Eller er der nogen der prøver at tage røven på mig? Jeg har på ingen måde 1200 kr til en “narv”, og jeg skal bruge min cykel – Pis!

Cykelsmede, mekanikere og tandlæger kan bilde mig hvad som helst ind. I have no idea hvad deres arbejde går ud på, og om de har ret i, hvad de vurderer, jeg skal betale for. Jeg kan prøve at finde jyden frem og forhandle; “1200 kr for en narv, siger du? Jeg siger lad os mødes på en plovmand, men så får jeg også en forlygte med i prisen”. Men de smiler bare overbærende af mig og ryster på hovedet. Det klinger bare ikke rigtigt vel? – Men jeg har altså haft succes med det før. Jeg kan godt forhandle en pris. Bare ikke med en cykelsmed. Eller en mekaniker. Eller en tandlæge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er da slet ikke bange...