De der børn ikk.. Flere af dem!

Jeg er da slet ikke bange…

Hold nu kæft jeg kan overhovedet ikke skrive noget, når jeg går på et kursus, som langt hen ad vejen handler om blogskrivning. “Nå ja du har en blog, den har jeg læst!” Øh ok fremmede menneske, så du har allerede læst om mine kedelige aftener i sofaen med choko og tv, min trang til at få flere børn, mine snottede kærestesorger og mine problemer med at få skrevet den der perfekte ansøgning. Ja, det er jo hele pointen med at skrive åben dagbog, som jeg gør her – at alle jo kan læse med.
Og jeg kan lide det, ja jeg kan. Det er bare liiidt grænseoverskridende at stå ansigt til ansigt med ukendte læsere, der har læst med før de mødte mig og i øvrigt ved alt muligt om blogging, som slet ikke har strejfet mig. Det har jeg aldrig prøvet før. Men altså; I’ve got nothing to hide. Selvfølgelig har jeg det, jeg skriver det bare ikke her

Så hvis der er lidt stille på bloggen i disse dage, er det bare den der lille bitte klamme hånd af præstationsangst, der har lagt sig på tastaturet.

-Og nå, ja til nye læsere; Velkommen til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De der børn ikk.. Flere af dem!