Rapport fra pest og kolera!

Jeg er tilbage på pinden

Der har været stille her den sidste uge. Vi har været i snotliv og er der faktisk stadig, men i dag er vi på arbejde og i vuggestue. (på arbejde? – Ja det er et arbejde at søge job og skrive artikler for free)
Jeg har stadig svingende varme i stuen, og kan ikke lige overskue mere snak med vvs, udlejer, andelsforeningsformand og what have we not. Men det føles godt at være i gang igen. Altså med hverdagen. Jeg tror på fremgang!

Planen for den kommende uge lyder:
færdiggøre to artikler til Babybusiness
søge de to job som er dukket op i snotugen
hjælpe en veninde med at flytte til New York (!)
muligvis få besøg af mine forældre?!
I biografen – to gange (wow!)
-Gennemskue hjernen i min radiator!

Jeg er tilbage på sporet og lader mig ikke stoppe af snot!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rapport fra pest og kolera!