Kærlighed på TV

Rapport fra pest og kolera!

Er det dårlig stil at ønske bare en lille smule at barnets sygdom kunne være den der jeg-sover-hele-dagen-feber, der ikke smitter? Altså nogle sygdomme er mere praktiske end andre ikk. Lige nu render Kaisa rundt med løbende ellevetaller under næsen, hoste og en stemme som en havnearbejder, mens hun skider otte gange i døgnet. Jep! Det er happy days herhjemme. Ulempen ved den slags sygdomme er jo, at mama er i overhængende fare for at blive smittet med begge dele. (Behøver jeg at sige, at jeg har ryddet apoteket for håndsprit?)

For lige at sætte glasur på kagen, så er min radiator i stuen gået i stykker. Crap. Der er så pivhamrende frysende koldt i min stue, at jeg i skrivende stund sidder her under slumretæppet med to lag uld på fødderne, lange underbukser og to striktrøjer og et kæmpe halstørklæde. Det er famer ikke lige i dette sekund, at jeg drager nogensomhelst!

Aj Men! En klog radiator går jo ikke i stykker om sommeren vel? Næ nej! Den venter til der er minus 20 grader udenfor, og mindste beboer er hjemme hele dagen med uendelige mængder lorte-tøj, der skal vaskes og tørres, SÅ holder den op med at fungere! Idiot-radiator!

– Og naturligvis vågnede jeg i morges i et kæmpe nys og har siden tømt flere liter snot ud i det meste af en toiletrulle.

Bitter?! Mig?! Nææ.. vi hygger os skam Englebarnet og jeg!

Over and out herfra!

Skriv en kommentar

  • Louise

    Argh – pis-lort og tis-møg!!! Kan udlejer ikke hoste op med en akut VVSer? Ligger selv i sengen idag, men må på job igen imorgen- har ikke fået mindre at se til! Gir dig nok lige et ring om, hvordan du håndterede statister sidst 😉 god bedring til dig og smukke-barnet- og få SÅ den radiator lavet!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed på TV