En helt almindelig onsdag...

Dejligt dobeltliv

Jeg har tømmermænd. Jeg har været ude og drikke øl af flaske på et værtshus, hvor de andre må ryge. Ja det går helt vildt for sig i mama-land. Jeg har haft første barnefri weekend i år, og jeg skulle jo følge op på mit nytårsforsæt med at komme mere ud, og se mere til mine venner. Så i denne weekend har jeg haft venner på besøg, været på vinbar, været i bio og på værtshus. Mama er træt og mamas hår lugter af røg ligesom i gamle dage!
Jeg fik en frisk og tip top klar datter tilbage i eftermiddag, hvor alco-mor havde ligget på sofaen og set b-film hele formiddagen. Derefter var der ellers afgang til legepladsen med en ordentlig kop kaffe, så Englebarnet kunne få brændt noget energi af, og moderen kunne få noget luft i sine kinder og de trængende lunger. Nu fem timer senere sidder jeg og hænger på sofaen, mens lejligheden igen flyder med legetøj, overtøj og minimum to tallerkner med halvspist mad på.
Jeg er nærmest lykkelig.

IMG_1054

IMG_1059

IMG_1063

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En helt almindelig onsdag...