Av min selvtillid

En helt almindelig onsdag…

…Nå ja ja, bevares så var det der møde heller ikke værre. Det var faktisk ganske godt, og jeg har slet ikke ondt i maven mere. Altså bare så der ikke er nogen, der går rundt og er bekymrede. Jeg er ok. (Mor, læser du med her?)

Kaisa er begyndt at snakke snakke snakke. Og det er så sødt, at jeg lader hende kaste mig rundt i manegen, bare fordi hun har så sød en stemme og sådan nogle alvorlige øjne, når hun siger “og moar sov!” Så lægger jeg mig ned på gulvet og lader hende give mig “dyne” på en pude over hovedet? , og så nulrer hun min hånd, sådan som jeg nulrer hendes hånd når hun skal sove! Jamen det er da det sødeste i hele verden! Så det leger vi ca. titusinde gange om dagen.

-Indtil hun selv skal sove. Så er der skrig og skrål og bitchfight mellem en sværvægter på halvandet og en nybegynder på 34. Jeg skal nok få respekt en dag…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Av min selvtillid