Find mig i kassen med glemte sager

Vær velkommen herrens år 2013

Endelig blev det 2013. Det har jeg ventet længe på, selvom det er fuldstændig åndssvagt at vente på noget, som jo kommer af sig selv, men ikke desto mindre er det, hvad jeg har gjort. Ventet. Fordi jeg af natur altid forventer mig gode ting af fremtiden, og er naiv nok til at tro, at et årstal kan trylle mig og mit liv om til noget fuldt ud brugbart. Jeg glæder mig!

Jeg er også dronningen af nytårsforsætter. Jeg elsker dem og kan ikke få nok. Jeg laver dem i januar og i august og løbende henover året. Ønsker, håb og planer for det nye år er for mig en måde at glæde sig og reflektere over det gamle år. Hvad har jeg gjort godt, og hvad kunne jeg blive bedre til, og ikke mindst hvad ønsker jeg mig af det nye år.

2012:
Sidste år var mit nytårsforsæt, at jeg ville lave mad hver dag til Kaisa og mig.
Det er gået meget godt, synes jeg. Jeg har udvidet mit kulinariske repertoire og man kan godt komme forbi en tilfældig onsdag og forvente at blive inviteret med til spisning.
Jeg skrev også et sted at jeg ville blive bedre til at rydde op, vaske op, komme til tiden og smide ud. Og well, tja bum bum, det er ikke gået så godt, men jeg har tænkt meget over det, og er også kommet frem til, at det ikke gør så meget. Jeg kan meget godt lide mig selv som boheme, for sådan er jeg jo, og jeg kan godt leve med, at jeg konstant skal tage mig lidt sammen. Nogle mennesker skal konstant holde lidt øje med vægten, økonomien eller alkoholen eller noget andet. Jeg skal konstant holde lidt øje med tiden og rodet.

2013:
Hvad skal jeg så fylde i dig?
– Jeg vil fortsætte mine gode menuer til Kaisa og jeg. Udvide endnu mere og blive bedre til at bruge hvad jeg har i køleskabet. Jeg har aldrig været så god til at se muligheder i rester. Det skal jeg blive bedre til.
– Jeg vil gå mere ud. Mere kultur! Jeg vil gå i biografen og teatret og læse flere bøger. Jeg var, før jeg fik barn og blev singlemor ret meget med på beatet, når det kom til film, teater og bøger. Det vil jeg være igen.
– Jeg vil skrive endnu mere, og udvikle bloggen, så den ikke er så rodet som nu. Det er noget med at sætte sig lidt ind i, hvad der er af muligheder og hvordan WordPress egentlig fungerer. Reklamer? Bloggers Delight? Andre fællesskaber? Konkurrencer?
– Jeg vil se mere til mine venner og veninder. Invitere noget mere!
(Og så gælder forsætterne fra august selvfølgelig stadig)

GODT NYTÅR ALLE SAMMEN!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Find mig i kassen med glemte sager