Modebloggeren er tilbage!

Find mig i kassen med glemte sager

Hvor utjekket kan man være? Ja ingen ved det, men vi er nogle, der konstant prøver at nå nye højder. (“vi” er mest fordi, jeg ikke bryder mig om at stå alene her)

Jeg tog på juleferie lørdag d. 22 december (én dag tidligere end forventet, grundet en lille snestorm, der varslede at lukke landet i undtagelsestilstand d. 23. december) Huhej ud af døren med mig, og jeg glemte koden til wordpress og kunne derfor ikke ønske jer, alle mine kære læsere, en rigtig glædelig jul, sådan som jeg jo selvfølgelig havde planlagt.

Drivin' home for christmas. Englebarnet udnytter tiden på fineste vis.

Drivin’ home for christmas. Englebarnet udnytter tiden på fineste vis.

Jeg kunne heller ikke skrive et indlæg om delejulens lyksaligheder, der aldrig bliver helt perfekt, men som trods alt var virkelig dejlig her hos mig, fordi Englebarnet var hos mig på den store aften. Der var også en masse kørsel frem og tilbage mellem familier, og dele af familier, der var nok var lidt skuffede over at barnet ikke kunne vises frem ved lige netop deres sammenkomst. Men sådan må det jo være.
Alt var i mine øjne lige så perfekt som det kunne være! Jeg følte mig faktisk heldig at Kaisa har så god en familie, som hun har. Mor, far, bedsteforældre, onkler og tanter – fucking hell dem alle sammen! Merry christmas alle sammen!

Nå, men koden til bloggen var jo ikke det eneste jeg glemte. Jeg har stadig tre gaver, der mangler at blive afleveret, fordi de er blevet glemt i alt 3 gange på tre forskellige steder. Smukt Karen. Modtagerne kender mig jo heldigvis, og forhåbentlig ved de også at tanken bag gaverne ikke forsvinder, fordi de bliver overrakt en gang i januar.

Jeg er tilbage her på bloggen med fejl og hele lortet! Glædelig jul!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modebloggeren er tilbage!