Gulerodskagens små mirakler

I did it!

sådan ser det ud i bogen

multitasker

IMG_1002

Mit honningkagehus

Hep! Jeg har bygget et honningkagehus! Det er blevet så fint, og jeg fik god hjælp at søde søde veninder. SÅ stolt jeg er. Ikke mindst, fordi det var et punkt på min “nytårsliste” fra august, og det er sådan en fryd at krydse nogle punkter af listen. Honningkagehus tjeck and according to the plan.

I dag har jeg været ude for at købe de sidste gaver, og også her er jeg en omvandrende succes. Jeg er så glad for alle mine gaver, og glæder mig til at give dem!

Men så var det, at jeg lige ville kigge i kjoleafdelingen, for at se om ikke succes-damen skulle have sig en julekjole.. Det skulle hun så ikke. Hvorfor vælger nogle butikker at lave et allround spejl i prøverummet?? Det kan da umuligt være good for business. Ja, jeg kan ikke se anden grund, end at det er for at sådan nogle typer som mig, som går rundt og tænker at de ekstra kilo, der er røget på det sidste 6 måneder, ikke kan ses. Vægten siger jeg har taget på, men er det egentlig så slemt?
Argh! Hvem er hende der med deller på ryggen, derinde i spejlet?! Hej mig.

Nå men det er jo godt, at der er noget at tage af til januar. Tænk hvis man var skind og ben hele december, så havde man jo intet at gå op i i januar…

Skriv en kommentar

 • HemmeLine

  Det er imponerende!
  Og du ser nu lækkerslank ud, så don´t worry.

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karennoroxe

   Tak.
   (Og jeg er heller ikke rigtig bekymret, bare forbavset over at jeg kan skjule deller på ryggen, uden at jeg ved det?!)

   Og glædelig jul til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerodskagens små mirakler