Hverdagen små gøremål

Modella eller jyde?

Ja jeg ved det godt. Jeg har nemlig siddet og kigget lidt rundt på bloggis og den er liiidt kedelig. Jeg mangler nogle billeder, en god header og lidt helt almindelig design. I den kommende uge har jeg gang i en hel masse jobrelateret (Ja for nu ser det endelig ud til, at der er hul igennem til noget lovende… uhh ikke jinxe ikke jinxe) Men efter det, så skal der fokuseres på bloggen. Det lover jeg. I skal jo have noget pænt at kigge på, og jeg kan jo for dælen ikke lægge navn til offentlig rod. Selvom rod er mit mellemnavn, så kunne det jo være fedt, hvis jeg kunne holde det nogenlunde indenfor hjemmets fire vægge, og nøjes med at tage billeder af det.

Og mht. til billeder så kunne det jo være fedt, hvis jeg var sådan en Instagram-type, der kunne se pointen i at fotografere mine daglige kaffekopper og morgenmad und so… men jeg duer ikke rigtig til det. Jeg er bange for at jeg ikke rigtig har fanget Instagram-ideen. Selvom jeg synes de andre gør det meget godt. Bum bum.. skal jeg gemme jyde-janten væk og kaste fotomodella-Karen ind foran linsen? Den skal der lige tænkes lidt over…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagen små gøremål