En af de dage..

Hverdagen små gøremål

Nå, men hvad sker der så i mit liv for tiden..

– Jeg kæmper nu på fjerde dagen med en computer, der er ser mærkelig ud, fordi min allerskønneste datter har trykket på en masse knapper og ændret nogle indstillinger, som jeg ikke kan finde ud af at indstille om. Aijj men altså..

– Der sker en hel masse på jobfronten lige nu, og jeg kan næsten ikke være i mig selv af bare forventning til at få verdens bedste job. Jeg skal give alt det bedste jeg har, det lover jeg. Det er NU jobbet er her. Jeg må bare have det. Sådan er det. Færdig arbejde. (nej sgu da! Men “begynd arbejde” lyder så fjollet)

– Jeg dyrker min yndlingssport: putte ting i indkøbskurven på forskellige shoppesider, sammensætte outfits, nyde købet -for til sidst at klikke væk i sidste øjeblik inden betaling. Pyh! Jeg klarede det og næsten så godt som shopping. Næsten.

– Englebarnet med de dejligste blå øjne, kan sige “Moar”! Det lyder så fantastisk sødt, at jeg kan finde på at gemme mig for hende, bare for at høre hende kalde på mig. Men mens jeg nyder det, får jeg lidt dårlig samvittighed over, at hun ikke siger far…

– Og så går jeg og overvejer at blive blondine igen…

Bum hva. Store ting der sker her i min verden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En af de dage..