Så er der rundvisning. Kender du typen..

Jeg keeeder mig..

Ja det ved jeg godt, at man ikke må sige. Og da slet ikke hvis der er en voksen, der hører det, for så kan man jo altid gå i gang med at vaske vinduer eller støvsuge på sit værelse eller noget andet kedeligt.

Min mor synes selv, hun havde fundet alle tiders gode pædagogiske ide (ja, hun læste på seminariet, da jeg var barn) “så ked dig på tid! – det kommer der altid gode ideer ud af” sagde hun, når vi helt tomme for ideer kom til hende. Så satte hun æggeuret til 15 minutter, og så måtte man absolut ikke lave noget som helst indtil uret ringede. Det var som regel så kedeligt, at vi fandt på noget at lave, inden de 15 minutter var gået. Mor havde vundet, og vi var ligeglade, for vi var allerede på vej ned i klæd-ud-kassen efter udklædning til at lege melodi grandprix eller gymnastikpiger med langt hår.

Jeg synes egentlig, jeg har travlt, selvom jeg sjældent kommer ud af lejligheden. Har konstant to tre ansøgninger i affyringsrampen og tjekker hele tiden min indbakke for svar fra kommende arbejdsgivere. Jeg arbejder gratis for dem der spørger (lad nu være med at spørge!), og har freelancejobs rundt omkring. Jeg finder på nye ideer og projekter, som jeg sætter i søen, selvom succesen ikke altid bliver som forventet.

Overhovedet ikke selvhøjtideligt efterårsbillede

I denne uge har jeg overskredet endnu en grænse, for at få et drømmejob. På den gode måde altså. Jaja ro på! Jeg har jo ikke solgt min krop eller meldt mig til Paradise eller noget i den stil, men bare udfordret mig selv på et område, som for mig er grænseoverskridende, og det tror jeg er godt at gøre en gang i mellem. Jeg tror det er det, jeg lærer af i denne her tid.
Lad være med at tage dig selv så højtideligt, at du ikke kan give af dig selv til andre. Sæt lidt af dig selv på spil, så er du tættere på at vinde det halve kongerige.
Jeg tror simpelthen, at universet prøver at lære mig noget. Måske fordi jeg altid har været heldig og forkælet og fået de jobs jeg søgte. Hvis der var noget jeg gerne ville, skulle jeg nok nå det. Lige nu virker det som længe siden, jeg fik hvad jeg pegede på.

Nu er det A-kassen der leger “Ked dig på tid”. De har sat æggeuret, og til maj 2013 ringer det. Jeg gider simpelthen ikke kede mig så længe, så jo nærmere vi kommer sidste salgsdato jo dybere graver jeg i klæd-ud-kassen. Måske skulle jeg melde mig til Melodi grandprix? -Gymnastikpige med langt hår er nok for risikabelt i min alder.

Skriv en kommentar

 • Kære Karen.
  jeg har nu læst hele din blog…alles…også den gamle version. og jeg må sige det er helt forrygende underholdning når man ammer, helst ikke må larme og ellers har phonen ved hånden.
  Du skriver med en fantastisk varme og skæv charme og jeg føler at jeg er med i dit liv i kbh og besøger dig mindst en gang om ugen.
  Nu har jeg jo også rendt dig på dørene, men det er efterhåmden ved at være pænt længe siden. Til sommer er det 15 år sifen vi fik huer på i paderen. Men jeg synes stadig jeg sagtens kan kende dig fra dengang. hi hi……. nu med børn:)
  det er da også lidt unfair at det kun er dine læsere der kan mænge sig i dit privatliv…jeg synes også du skulle prøve at mænge dig i mit. jeg har skrevet adressen på min hjemmeside. der kan du i al fald blive opdateret på alt hvad det er sket i hvert fald siden ca 2005. bare check oversigten.
  Jeg har 3 søskende der bor i kbh, så jeg kommer der skam jævnligt. måske kunne vi drikke kaffe og skifte bleer på en cafe en dag.
  og i øvrigt … hvis jeg støder på et godt skrivejob – så ringer jeg efter dig.
  tænker tit på dig. tillykke med prinsessen.
  kærlig hilsen Louise fra c klassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karennoroxe

   Hej Louise H!
   Tak for de pæne ord! Jeg opdaterer mig også lidt om dit liv (længe leve Facebook) og suger misundeligt dit rejseliv til mig. Giv lyd næste gang du er i hovedstaden, så drikker vi en latte!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er der rundvisning. Kender du typen..