anmeldelser kom ind..

bagt havregrød!

Jeg har bagt havregrød. Det er fantastisk! Det er jo ligesom kage, men sundt!

Jeg gør sådan her:
5 dl havregryn
5 dl mælk
2 æg
1 stor håndfuld rosiner
1 stor håndfuld hakkede mandler
1 stor håndfuld græskarkerner
1 spsk kokosolie
1 halv tsk kanel
1 halv tsk vanillepulver
evt lidt sirup

Ovenstående kan jo varieres i det uendelige. Jeg kunne f.eks. godt finde på at putte æble/tørret frugt/hørfrø/solsikkekerner/kardemomme og lignende i.

det hele i en skål, røre røre røre, op i et fad med bagepapir. ind i ovnen i ca 50 min. Vupti! lækker svampet “kage” der kan skæres i stænger og opbevares i køleren, og spises til kaffen, når sukkertrangen melder sig. Hopla! Hvor er jeg hooked og lidt sej over at jeg nu har opskrift-service her på bloggen. Der er ikke den ting Karens notebook ikke kan levere! HA!

Øverst i billedet kan også ses mit nyeste drug. Vanillepulver. Ikke sukker, men pulver. Ja måske er jeg lidt langsom og boderøvsagtig, men jeg troede, at man kunne få vanille i stænger og i sukker fra dr. Oetker. Men næ nej, nu er denne husholdning også leveringsdygtig i vanillepulver, der har den fantastiske egenskab, at man kan få sin smoothie, havregrød og brød til at smage af vanille uden den grumme sukker (Det kan man jo bare tilsætte selv ikk)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

anmeldelser kom ind..