kærester eller ej?

.. 365.. 366… 367.. Nu kommer jeg!

Det har været en stille tid her på min blog, fordi jeg har arbejdet og plejet familie og plejet mig selv. Nu er jeg her igen, og klar til at poste på livet løs.
Jeg er inde i en lidt …øh træg periode lige nu, men det skal der laves om på starting from now!
Min plan (som altså er den, der starter lige i dette sekund) er at jeg skal gøre alt, hvad jeg finder på NU. Altså ikke sådan noget med at klø, når det klør og hoppe på et ben gennem Netto, men mere sådan noget med at ringe til en sej kvinde og fritte hende for ideer, eller dukke op med mit CV i hånden og bede om en samtale, eller skrive en novelle og sende den til nogen som kan læse den. (hov! nu fandt jeg på det.. så skal det gøres!)
Jeg er så træt af at hænge i mit eget dynd, fordi jeg ikke tør udfordre mig selv lige nu, men udsætter det hele til i morgen, for det skal jo liiige tænkes igennem hundrede gange.. Slut med det. NU.

Når jeg skal beskrive mig selv, vil jeg sige at jeg er impulsiv, positiv og ikke bange for at udfordre mig selv. Det er der nok bare ikke så mange andre, der ville beskrive mig som lige for tiden. For i lang tid har jeg ikke rigtig fulgt mig selv. Jeg har pakket mig så godt ind i “burde” og “hvad tænker de andre” at jeg slet ikke kan genkende mig selv i spejlet mere.

Nu er jeg på banen igen! Fra nu af!
-Jeg har en novelle der skal skrives, og en kvinde der skal ringes til og et CV der skal deles ud. HejHej!

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kærester eller ej?