Med mama i byen..

Er der flere stole i baglokalet?

Jeg glæder mig til i næste uge, hvor jeg får travlt. Jeg har ikke haft travlt i meget lang tid, og hvor bliver det skønt at mærke, at dagen er (lidt for) kort, og der er nogen, der forventer, at jeg overholder min deadline.

Det er jo ikke fordi, jeg savner stress og mavepine. Overhovedet. Jeg misunder heller ikke alle de hårdtarbejdende, der ikke kan få enderne til at hænge sammen, og konstant har dårlig samvittighed. Men det er så demotiverende og hårdt, at skulle finde på sine egne deadlines, og gang på gang få afslag fra gode ansøgninger – for jeg laver sgu gode ansøginger!

Jeg kæmper dagligt for at få min hverdag til at ligne én med løn. Jeg skriver hver dag, og jeg plejer mine kontakter til den “levende” verden. Jeg nyder, at jeg laver noget jeg elsker, at jeg har tid til at vaske tøj midt på dagen, at jeg kan smide mig på sofaen med chokolade og en god bog, og at jeg kan gå en tur ud i byen og glo, når der er en tekst, der driller eller en ansøgning, der skal lyde helt rigtigt. Det kræver knofedt og viljestyrke at bygge sit eget job, men jeg er fast besluttet på, at jeg vil gøre det. Jeg vil leve af det, jeg er god til, og jeg vil finde den stol, der passer til min røv. Fandme.

Men for hæwled jeg vil bare gerne have nogle krav og kolleger og en frokostordning! Men mest af alt en løn.
– Og det har jeg de næste to uger! Jeg kan i to uger nyde presset af en deadline og andre folks frokostordning. Og så er det endda sjovt! Jeg oversætter manuskripter og i næste uge kommer der en bunke og glæder mig.

Men lad mig lige sige: Hvis vi mødes ude i verden, så please lad være med at spørge mig, hvordan det går med jobsøgningen. Jeg gider ikke snakke om det. Jeg er SÅ træt af at være uden job, så når jeg møder folk, vil jeg gerne “være” noget andet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Med mama i byen..