Things I want to do...

Med mama i byen..

Jeg har haft single-weekend. Havde virkelig lagt i ovnen til verdens bedste af slagsen. Og det blev det (næsten) også. Altså fredag aften i byen med veninder, og lørdag med tømmermænd på den gode måde, hvor jeg gav los for pizza, slik og videofilm. Ææælsker det. Jeg tror faktisk, jeg holder mere af tømmermænd end af selve festen… undtagen, når festen har været så god at tømmermændene ikke er sjove.

Men jeg var heller ikke så god til at feste i fredags, som jeg havde troet. Jeg havde glædet mig til, at jeg kunne aflevere barnet hos faderen og drage ud i natten med veninder og stiletter, for at drikke drinks og grine natten lang. Det kunne jeg bare ikke.

Jo altså, jeg var jo ude i natten, iført stiletter og med fantastiske veninder, men der manglede ligesom noget. Jeg synes, jeg brugte uforholdsmæssigt lang tid på at tale om, hvordan jeg virkelig har det. Og på at snakke om hvordan går det med alle dem, vi ikke har set i årevis.
Åh det er så irriterende, når jeg har brugt en oplagt chance for at have det sjovt, til at tale seriøst og alvorligt om livet, arbejdslivet, kærlighedslivet, og underlivet og crap, der i alkotåger synes at kunne løses med smalle øjne og “kloge” generaliseringer. Jeg hader de typer. Jeg er de typer.

Måske er det også bare en downer, at starte festen ud med at aflevere, jeg ved det ikke. Men for faen, det skal jeg jo, så det kan vel ikke blive ved med at få skylden for mit tunge festhumør.

Men helt klassisk endte jeg jo med at møde mennesker, jeg ikke har set i en menneskealder, miste min telefon og få den retur igen (verden er et godt og trygt sted med gode mennesker), og spise natburger på McD. Kom ind i kampen, Karen – Det var en god aften!

Nu er det hverdag, og jeg kan sgu godt lide min hverdag. Jeg elsker at skrive her og her (ja altså lige her) Og hvis jeg bare kunne gøre kun det, havde jeg intet at klage over.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Things I want to do...