Opfølgning. (Advarsel; sygdomsindlæg)

Det handler ikke altid om at være det hurtigste dyr i skoven…

Jeg har købt sko til datteren i dag. Hun er vokset ud af de sko hun har, og det inden hun rigtig er begyndt at gå i dem. Jeg har været sådan lidt konservativ mor, der ikke ville købe sko til sit barn før hun kunne gå. Men hun lærer jo aldrig at gå! Hun er nu 15 måneder gammel, og hun ser absolut ingen fordele i at gå. Hun kommer hurtigt omkring på fire ben, og hendes små knæ er konstant blå og skrammede, fordi hun frygtløst kaster sig ud over grus og brosten. Jeg synes egentlig at det er sejt, men jeg synes også det er ret usejt at være bange for at gå! For hun kan jo godt. Synes bare ikke rigtig, det er noget hun vil bruge sine kræfter på, hvis ikke hun er fuldstændig sikker på, at hun ikke falder. Altså med mig i hånden, eller en stol/sofa/gåvogn i nærheden. Det er sgu da for tøset!

Det værste er, at jeg genkender det træk. Jeg er heller ikke det hurtigste dyr i skoven. Jeg kaster mig sjældent ud i noget, jeg ikke har testet på forhånd, og jeg har det fint med at se de andre springe i fra 3 meteren hundrede gange, før jeg selv kravler derop. Og kravler ned igen med uforrettet sag. Og kravler derop igen lige inden lukketid, og springer, når ingen ser det. Og hele vejen hjem i bussen tale med om, hvor pærenemt det er at springe fra 3 meteren!

Men man kan jo ikke lade være med at købe sko til sit barn. Også selvom hun ikke har set fidusen med at gå. Når hun er klar til det, løber hun fra dem alle sammen.

-Og i dag har hun fået sine første sandaler.

Skriv en kommentar

 • Louise

  Vi vil se små fede børneføder klemt ned i nye sund-for-fødderne-og-iøvrigt-røv-cute-sandaler 🙂

  Knus til dig dit søde menneske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • karennoroxe

   S’føli! Skal ske… når hun er kommet hjem fra vugger. Hun hadede mig meget i morges for at give hende dem på, så jeg ved ikke, om jeg kan få dem på hende igen. Måske bliver hun barfodsdamen resten af livet. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfølgning. (Advarsel; sygdomsindlæg)