Ferie

NU går jeg på ferie… og jeg mener det

I morgen tager jeg rigtigt på ferie. Ja jeg ved godt, at jeg har annonceret det op til flere gange her på bloggen,men i morgen skal jeg i sommerhus med familien i Tversted (Verdens fristed!) – Den bedste og eneste måde at feriere, når man er alene med en 1årig. Jeg ser frem til at ligge på terrassen i bikini med nyeste modeblad, solbriller og en GT ved min side, mens mormor og morfar vimser rundt og sørger for at englebarnet ikke spiser for mange grankogler og mystiske ting fundet i en sommerhussandkasse. Aaahhh.

– faktiske scenarie: vi er 5 voksne og 3 børn i et sommerhus med kun et soveværelse og et lille anneks, fyldt med myg og mug. Tanevs sommerafløser lover regn hele ugen, og jeg kan på ingen måde være i nogensomhelst bikini. Næ en fullbody Speedo badedragt er hvad jeg kommer til at hive på, hvis jeg da overhovedet når så langt. Men eftermiddagsdrinks skal der nok være.. det er mine forældre nemlig eksperter i.

Jeg har lige haft en rigtig lorteaflevering af baby til hendes far. HADER at aflevere. Og specielt når det afføder en lang snak med tårer og hårde ord mellem far og mor. Jeg tudede hele vejen hjem i toget… men da toget standsede på Østerport var jeg helt færdig med det. Jeg ved hvad mit hjerte vil, og det er faktisk på en eller anden mærkelig måde en god følelse at kunne mærke det. Også selvom det er pissehårdt. Det er et hårdført hjerte jeg har.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie