Bryllupsbomben!

Et vanvittigt år…

Jeg går og øver mig i at bruge ordet alenemor om mig selv. Der er en “titel”, jeg har været lidt ked af at tage på mig. Men Who am I kidding, det er det jeg er, og om ikke så længe er der gået et år. Det vildeste år overhovedet. Lykke og sorg i en stor gryde, der truer med at koge over anytime. jeg er sgu stadig ked af at tage den titel på mig, men jeg kan ikke gøre noget ved det, så jeg må hellere vænne mig til det.

Hvis I vil følge mit vanvittige år og hvordan det hele startede, kan I begynde rejsen her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsbomben!