Min seje veninde!

Bryllupsbomben!

Jeg er en lille bitte tiny weenie bit travl i disse dage. Min søster skal giftes på lørdag, og jeg har kastet mig ud i en del ansvarsfulde poster.

First of all har jeg fået det ærefulde erhverv at være toastmaster. Dælme en voldsom vigtig post der! “Hej jeg er Karen, brudens søster, og jeg skal guide jer trygt og sikkert gennem et hav af taler, sange og festlige indslag… Skål!” Mareridtet går i disse dage på; Gyys tænk om der slet ikke kom nogle taler.. “Hej jeg er Karen, brudens søster og skal underholde jer i aften… kender I det, når man kommer træt hjem fra en bytur…” Åååhhh hvilket ansvar! Ikke et øjebliks ro, før middagen er fortæret og brudevalsen er danset. Men jeg er heldigvis knaldhamrende god til at winge sådan en lille festtale, og jeg vokser med rampelyset (og hvidvinen… det er i hvertfald hvad jeg siger til mig selv), så mon ikke jeg kan tale mig igennem sådan en lille bryllupsfest? I think Yes.

Som om det ikke var ansvar nok, så skrev jeg mig også lige på Bagning af Bryllupskage! WHAAAT was I thinking??! Det er jo ikke, fordi jeg kan komme anstigende med en Klassenstime Kage i en bradepande. Den skal være i lag med forskellig creme og i flere etager, den skal være hvid, den skal være fyldt med blomster og roser og fnidder… og nej det er ikke søster bridezillaen, der udsteder disse krav, det er såmænd mig selv.
– For sagen er den, at vi er to, der bager. (ja konkurrence-Karen er tændt!) En pige fra mødregruppen og undertegnede. Mødregruppepigen er sådan en “kagekursus-pige”. I ved, sådan én der har brugt sine vinter-weekender på at lære, hvordan man laver muffins om til Cupcakes og fletter en baby i marcipan, så den ser helt ægte og levende ud. Jeg synes det er makabert. Det er blevet en underlig sport (måske mest i provinsen?) at lave kager, der ikke ligner kager, men som ligner babyer i svøb, racerbiler, billeder af brudepar og alt muligt andet gejl, som ikke høre hjemme på et kagebord, hvis du spørger Bedstemor And her. Men dem der har prøvet at sætte tænderne i sådan en baby, påstår at de skulle smage fantastisk. Pttew!

Jeg vil have, at min kage skal ligne en kage. En hjemmelavet kage. Og smage af en kage. Ikke nogle billeder eller babyer eller brudepar i klam marcipan. Kun kage. Og måske chokolade.
Så derfor har jeg fundet denne her i Yndlings Kogebogen, som jeg synes ser overdrevet lækker ud! Den skal jeg lave! Om det så skal tage mig hele fredag nat. Og jeg skal nok tage billeder af mit forsøg! Det bliver et hit! Jeg fejer hende Kagekursuspigen så meget af banen! (Og jeg er jo toastmasteren, så lur mig om jeg ikke lige får flettet en lille reklame for min kage ind inden kaffen) Muahaha!

Bryllupsbomben fra Suveræne succeser af Sonja Borck & Tina Scheftelowitz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min seje veninde!