Englen er landet igen

Min seje veninde!

Jeg har en virkelig sej veninde. Ok jeg har mange, men Janni er helt exceptionelt sej. Hun er mor til Aksel (og Eskild), som udover at være den smukkeste søde dreng, også er autist. At finde ud af at ens perfekte lille barn er handicappet, er en sorg som alle mødre kan sætte sig ind i. Men det bliver jo ikke ved med at være en sorg, for barnet er jo stadig det lille perfekte menneske, man har skabt, og så må man lære at indrette sig efter andre regler. Janni og Mads har være pisseseje til netop det. Hun har kæmpet mod og med systemet, og jeg har så meget respekt for, at hun og hendes mand formår at være den glade positive familie, de bare er.

Jeg er sådan en kylling, der får svedperler på overlæben bare af at tale med pladsanvisningen, men hun har kæmpet sig til en udredning og en specialplads, samtidig med at hun har haft fuldtidsarbejde og en familie at passe. Jeg er fuld af næsegrus beundring!

Nu har hun åbnet sin egen blog, hvor hun fortælle om stort og småt i en familie med et handicappet barn. Hun deler ud af sine erfaringer og skaber et forum for andre forældre med børn, der ikke falder ind i “normalgruppen”. Jamen jeg siger det lige igen: Hun er for sej!

Kig ind på siden, og send den videre til dem I kender med handicappede børn.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Englen er landet igen