Jeg er dit væsens rod

Tænk sig så voksen… Er der mere kage?

Jeg har lavet sådan en fin liste i dag. Der er 8 punkter med ting, jeg skal nå inden klokken bliver 15.30 og det er tid til engleafhentning. Jeg har allerede sat flueben ud for tre af dem. Fan hvor det føles godt, med sådan nogle flueben! Et af punkterne, som nu har et flueben, var at ringe til tandlægen og bestille tid til at få rykket en visdomstand ud. Det punkt har stået på alle lister i et helt år… Det er kombinationen af massiv fysisk smerte i flere dage og økonomisk ruin, der lissom har forhalet processen lidt. Det er virkelig fristende at udsætte det punkt, til jeg bliver millionær eller bare 90 år, og tænderne falder ud af sig selv… Men nu har jeg gjort det! Det er så voksent, at jeg slet ikke kan være i mig selv for bare ansvar og fornuft. (Ok, det er et år siden, at min forrige tandlæge sagde, at jeg skulle bestille en tid til tandudtrækning, hos Camilla ude ved skranken… Jeg listede forbi og ventede et år. Voksen, not so much)

Noget andet virkelig voksent er, at jeg skal til forældremøde i vuggeren i aften. Jeg har aldrig været til forældremøde før. Jeg synes, det er sejt at være forældre sammen med alle de andre, og jeg glæder mig, fordi jeg regner med, at det er ligesom mødregruppe bare med fædre også. Kage og kaffe og “hvor er vores børn bare dejlige”. Måske siger pædagogerne noget a la “Vi synger Bjørnen Sover lige nu, og om lidt er det sommer, så husk solhat.” – Og så kan det jo være, de fremhæver, at Kaisa er forbilledlig dygtig til at sige som en bjørn… og er meget rundhåndet med at give en klapsalve til de andre børn. “gav du mig lige den klods? Det klapper jeg af! Jeg sætter lige den her ring på pinden, og klapper af mig selv for veludført arbejde! Det højner arbejdsmiljøet for både børn og pædagoger, vil de sige. Så vil jeg smile og nikke og lægge kagen fra mig (for en kort stund) for at sige,  at jeg er sikker på, at de andre børn også er rigtig gode. Måske til noget andet? Skal vi lige tage en runde?

Det er sådan jeg forestiller mig at mødet går. Men det er kun halvanden time? Vi kan da knap nok nå at hælde kaffen op, før vi skal rydde op igen? Jeg håber, vi bliver hængede lidt længere… for jeg er sådan én, der ææælsker møder med kaffe og kage! Mødregruppe, personalemøder, spejdermøde (jeg gik til spejder mest for kagen), lejrskole eller forældremøde, same shit different cake! …-Åh hvor bliver jeg skuffet, hvis der ikke er kage.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er dit væsens rod