Forventningernes åg

At lære nye ting

Single-mom- on wellfare har sagt farvel til formiddags-tv og smidt dagpengeuniformen for at trække i kontortøjet! I dag har jeg været ude i byen. Ikke for at shoppe eller slentre rundt i gaderne, som så mange andre dage, men for at arbejde. På kontor. Sammen med andre voksne mennesker. Jeg elsker det! Og jeg har lært noget nyt i dag. Faktisk mange nye ting.

Jeg har lært:

-at selv når jeg pseudo-arbejder, bliver jeg SÅÅÅ glad og fuld af energi! (pseudo-arbejde; you know, det der arbejde, som ikke giver nogle penge, men som jeg bare er taknemmelig for, at jeg må have lov til at udføre)

-at jeg synes marketing er pissesjovt (who knew?)

-at redigere og sætte artikler op (uh uh se hvad jeg kan!)

-at jeg ikke skal sætte mig i et møde uden adgang til ur

-at jeg rent faktisk kan være så stresset over at hente barn til tiden i vugger, at jeg ikke engang har overskud til at tigge de sidste 3 cupcakes. (de var fra Agnes, og de var små og top-lækre!)

-At man kan kende de stressede mødre i overhalingsbanen på cykelstierne kvart i fire med tomt bagsæde. – Træk venligst ind til siden!!

-At jeg har verdens sejeste Englebarn med bule i panden og blodtud efter at have banket de store drenge på plads. Sådan min tøs! (who am I kiddin’: hun styrtede fra sandkassen)

Jeg er stolt af mine nye iagtagelser!

 

Skriv en kommentar

  • […] Jeg går på kursus i denne måned. Online marketing. Jeg har aldrig set mig selv som hende fra marketingafdelingen. Det lyder så struktureret, og salgsagtigt. Det er vist ikke noget for mig. Eller hvad? For jeg har overrasket mig selv før. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Jeg går på kursus i denne måned. Online marketing. Jeg har aldrig set mig selv som hende fra marketingafdelingen. Det lyder så struktureret, og salgsagtigt. Det er vist ikke noget for mig. Eller hvad? For jeg har overrasket mig selv før. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forventningernes åg