Ok jeg overgiver mig... sommersind kom ind!

At lære nye ting… er my thing!

I går var jeg i byen. For fanden hvor var det tiltrængt og SÅ hyggeligt. Jeg var ude med en veninde, og jeg drak gode drinks, og talte med mænd. Altså helt nye mænd som selv kom hen og talte med mig. Jamen jeg havde helt glemt, at jeg kunne det.

Jeg er tror sgu jeg er ved at have kæmpet mig ud af den forårsdepri, der ramte mig i sidste uge. I morgen skal jeg interviewe en parterapeut, om hvad man skal gøre for at holde ild i kærligheden, når baby ankommer og soveværelset bliver overfyldt af vasketøj og blearrangementer. Muahaha!! Det er jo absurd. Men også lidt komisk. At det lige netop blev det interview, der skulle blive mit første i hele verden. Men who knows I might learn something. Og læring er dælendunsemig my new thing!

Skriv en kommentar

 • karennoroxe

  Hej Sara,
  Tak fordi du læser med! Jeg håber du kan lide, hvad du læser.
  Mit interview med parterapeut Line Bassøe kan du finde på Baby for Begyndere, som er en klub som pigerne bag BabyBusiness.dk har lavet. Super fed klub, som jeg kun kan anbefale… og hey, så skriver jeg jo også for dem i ny og næ 🙂
  Babyforbegyndere.dk er en lukket klub, som man skal betale for at være med i (du får masser af rabataftaler, gaver og god læsning – whats not to like?) men jeg prøver lige at linke til artiklen her, måske virker det alligevel?:

  http://www.babyforbegyndere.dk/bibliotek/parforhold-bibliotek/hvad-med-kaerligheden.html

  Fandt du mig via Julia Lahme? Spændende… hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Det virkede desværre ikke, men jeg må lige tjekke den klub ud. Og jeg kan godt lide hvad jeg har læst hidtil.
   Jeg har læst en masse på Julia lahmes blog, og hun linkede engang til din blog eller til en anden blog hvorfra der blev linket til din. Sådan!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej du
  Jeg er lige faldet over din blog via Julia Lahmes. JA, jeg har lige fået en baby (3 måneder i går), og et eller andet skal man jo lave når man ammer:) men jeg tænkte: Det der interview med parterapeuten, kan man komme til at læse det? Det er så noget jeg godt ku bruge lidt mere viden om:)
  Kh. Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ok jeg overgiver mig... sommersind kom ind!