kom til karensnotebook.dk

Det der solskin ik… tag det bare.

Argh men… tiden løber så stærkt lige nu, og jeg er ved at blive forpustet af at skrive ansøgninger, være opsøgende, lave nye interviews til min “plan”, lave frivillige arrangementer og før alt det andet passe på min datter. I dag har jeg været dagens super østerbro-mor rullet i overskud. Har kraftedeme lavet små frugtbokse med flag i til 14 små unger, som var pisseligeglade. Fødselsdagsbarnet var i hvertfald. Hun vil hellere have koldskål. tak skat.

Englen har været så syg så syg de sidste uger, og jeg er ved at gå ud af mit gode skind for at hjælpe hende. Jeg prøver at følge min intuition og min mavefornemmelse for at gøre alt det bedste for hende. Men det er hårdt, og jeg føler mig sgu ret alene i det. Jeg har lidt svært ved at finde mig selv i solskinnet og er ikke helt på toppen. Jeg forsøger ihærdigt at arbejde mig ud af det, hvilket er stressende. simpelt. tough.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

kom til karensnotebook.dk