En stille nat

Om at aflevere

Jeg hader at aflevere. Mit barn. Ikke biblioteksbøger og eksamensopgaver og den slags, selvfølgelig. Men at aflevere Smukkebarnet hos hendes far er bare pisseirriterende. Altså forstå mig ret. Jeg elsker at have “fri”, og jeg glæder mig hele ugen, til at jeg skal have en hel dag, hvor jeg kan gå rundt i byen uden barnevogn, tage lange bade, læse i sengen og mødes med veninder på cafeer, der ikke ligger i gadehøjde. Men selvom jeg glæder mig til denne ene dag om ugen, så ender det altid med, at jeg synes det er tom og trist uden hende. Hun er krøbet ind under huden på mig, den lille abe. Men det er jo selvfølgelig godt. Jeg mener ,hvor faen skulle hun ellers være?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stille nat