sygdoms-update

…Og miraklet skete!

.. Se jeg blev rask!!
Jeg føler mig slet ikke syg mere! Ih hvor er det dejligt! Og nu skal jeg afsted ud i byen. Spise på restaurant, drikke rødvin og drinks i godt selskab, gå i seng efter 24, og vågne, når øjnene ikke gider sove mere, spise en stille morgenmad, inden jeg drager til Amager for at hente min Engel igen. ÅÅHHH hvor jeg nyder!
(mens jeg selvfølgelig lige har en tanke på, om nu også Englebarnet er en engel hos farmor, om hun spiser godt, om hun sover hele natten, huskede jeg nu sutten, fik jeg fortalt, at hun skal smøres efter bleskift, ekstra tøj i tasken…) Exhale… Alt er godt. Jeg tager stilletterne på og er single hot girl i byen i aften! Ciao.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sygdoms-update