snot-syg igen igen!

sygdoms-update

Jeg er stadig syg. Jeg hader det. Jeg gider ikke snotte mere, jeg gider ikke frysesvede mere, og jeg gider slet ikke have hovedpine mere. I morgen skulle jeg have været til første fest/bytur efter baby. Og jeg skulle mødes med god veninde i morgen formiddag. Nu ligger jeg her og glor (og nyser). Øvøvøvøvøv!
Synd for mig.

Nu vil jeg gå i seng og håbe på mirakler i nat…

Igen er der kun ros til englebarnet, der totalt er indforstået med at øve sig i at kravle i stilhed, mens mor stønner og snotter på madrassen foran fjerneren. (at kravle = stå med røven i vejret og næsen i gulvtæppet, mens hun prøver at pruste sig fremad – hvis jeg har overskud til at se klart i morgen, tager jeg et billede)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

snot-syg igen igen!