Er jeg en speltkusse?

Advarsel: mokken er løs…

Er der virkelig nogen, der køber noget fra TV-shoppen?? Altså stadigvæk? Ja ja min referenceramme er for tiden centreret omkring fjerneren, og da jeg med min nylige flytning har fået en masse kanaler (som jeg slet ikke er gammel nok til at styre) har jeg også opdaget nogle helt nye absurde reklamer f.eks. en reklame for en “ny og revolutionerende” BH. De bruger utrolig lang tid på at sælge den som “smart”, selvom det er tydeligt, at det er den mest kyske og kedelige brysteholder med et snit, der til forveksling ligner en sports-bh fra 90’erne.
Jeg ved ikke, hvor jeg vil hen med dette, udover at jeg bare gerne vil brokke mig. over verden. Dårlige reklamer. grimme bh’er.
Mit humør i dag har været mildest talt opgivende. Jeg kan ikke rigtig finde gejsten. Jeg har projekter liggende, som jeg ikke har færdiggjort og jeg synes, jeg er en klud. øv.
Åh jeg lukker ned for dette nederen indlæg, og vender tilbage i morgen med forhåbentlig mere gejst. Nu skal jeg vrænge noget mere af et fjernsyn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg en speltkusse?