ARBEJDSDAG! Hurra!

Er jeg en speltkusse?

Jeg synes, det er vigtigt, at mit barn får god mad – nu hvor hun rent faktisk spiser mad. At det er økologisk, fordi jeg ikke selv gider at tænke på, hvor maden kommer fra. Jeg har næsten altid hjemmebagte boller i fryseren (fordi det er fucking billigt – og virkelig kræver et minimum af overskud) og jeg vil gerne have mit barn så meget som muligt hjemme hos mig, og kunne egentlig helst tænke mig at arbejde deltid, så mit barn ikke skal være i institution hele dagen. (Men det ved jeg virkelig ikke hvordan det skal kunne hænge sammen money-wise)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARBEJDSDAG! Hurra!