Mother Nature! - Kom an, hvis du tør!

Udråbstegn!!!

Jeg har sådan en lyst til at være vred! Sådan rigtig umotiveret hysterisk, hormonel, tvær og hidsig på alt og alle omkring mig! Bare fordi jeg har ret til det. Fordi jeg aldrig i mit voksne liv har været sådan rigtig råbe-højt-og-hysterisk-vred. Jeg er fandeme altid så velafbalanceret og rolig og eftertænksom. Jeg har aldrig smadret tallerkner eller sparket til papirkurve omkring mig. Allerhøjst et lille hvislende “eii” ud mellem tænderne. Det er sgu da for ynkeligt. Jeg vil også være vred! Jeg vil råbe højt og skrige eder ud over det hele. Uden at komme til at tænke på, at det egentlig ikke er nogens skyld, og lad os tale pænt til hinanden, og der er jo ingen der kan gøre for det, og skal vi ikke bare allesammen være venner, og du må godt få min plads. GU MÅ DU EJ! HER SIDDER JEG, DIN STORE FEDE RØVBANAN!

Se jeg kan ikke engang finde ud af det! Røvbanan?? det er der sgu da ingen over 12 der siger!

Åh hvis det bare gjaldt at råbe på skrift, men det giver bare slet ikke det samme. faktisk mere det modsatte.

Skriv en kommentar

  • […] Men alt det vil jeg lade ligge et øjeblik, for jeg er nemlig blevet indigneret, og det må jeg hellere komme ud med inden det forsvinder igen. Ja, jeg jo som bekendt ikke så vanvittig god til det der med vredesudbrud. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mother Nature! - Kom an, hvis du tør!