En mors mareridt

Søndag i regnvejr

Jeg elsker regnvejr. Sådan et vejr som lige nøjagtig i dag, inviterer til at sidde inde med stearinlys og en god bog. Eller bage boller og spise dem alle sammen med kold smør, der smelter på brødet. Jeg elsker det lys en gråvejrsdag giver. Måske vil jeg male lidt i dag…
Og hvis jeg er rigtig heldig, så kommer der et ordentligt regnskyl senere i dag, hvor jeg kan gå en tur, pakket ind i regntøj og gummistøvler og tænke til melodier af dråber på hætten. Det er den bedste lyd i verden.
Der kommer altid noget godt ud af regnvejr.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mors mareridt