Babysvømning

pause

Ja. Der har været lidt stille på min blog den sidste uges tid. Det ved jeg godt. Men jeg har haft tankerne et andet sted, så at sige. Jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal få begyndt, så jeg tillader mig at forholde mig i tavshed lidt endnu. Beklager. Vender tilbage på bloggen, når min verden igen står stille, og der ikke er flere muffins at spise.

(til mit forsvar er mine 5 faste læsere også ret tavse herinde)

Skriv en kommentar

  • Så blev jeg også fast læser. Jeg skal da ikke stå tilbage for Lotte. Er pausen snart slut?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey – nu er jeg også fast læser! :-)Jeg ved godt, jeg er lidt sent ude, men du kender mig og mine it-evner, Karen. Faktisk har jeg aldrig fulgt med i nogen blog før…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 6 🙂 Kh Line

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babysvømning