Aftensmad fra landkøkkenet

Babysvømning

Så blev der taget hul på den længe ventede sæson babysvømning. Og hvilken debut! På sejhedsfaktoren og tjekket-mor faktoren faldt jeg helt igennem. Altså sådan HELT! – Jeg mødte simpelthen op og havde glemt alt andet end babyen! Tasken som jeg havde pakket hjemmefra (og for en gangs skyld presset alt ned i den samme taske for at virke ekstra cool) stod hjemme på køkkenbordet. Ej men!

Mig: “Hej! Vi skal begynde til babysvømning i dag”
Bademester: “Jamen velkommen. I kan bare gå ind og klæde om, så mødes vi i vandet.”
Mig: “Er det sådan, at vi kan låne/købe en baby-svømme ble?”
Bademester: “Ja, vi sælger dem i kiosken, men nu da det er første gang, behøver I ikke at betale”
Mig: “Har I også håndklæder?” “Og en badedragt til mig?” “Og eventuelt en ren ble, til når vi kommer op ad vandet?”
Bademester: “Har I slet ingenting med??”
Mig: “Øh.. hele tasken står hjemme på køkkenbordet” “Men se hvor en sød baby jeg har med!”

On the good side; Kaisa-barnet var ultra sej! Hvad hendes mor ikke kunne præstere af sejhed, kunne hun i allerhøjeste grad! Hun svømmede glad rundt i vandet og grinede til alle der gad kigge på hende. De store blå øjne sugede alt ind.

(jeg ville gerne have fået K til at tage billeder, men… ja telefonen lå i tasken på køkkenbordet)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad fra landkøkkenet