Aftensmad fra landkøkkenet

Noget af det jeg savner allermest ved at bo i byen, er take away mad og muligheden for at smutte i kiosken efter chokolade.
Jeg er lige hjemvendt efter en weekend i København, og jeg savner allerede en ordentlig røvfuld sushi. Måske fordi jeg er alene hjemme og ikke gider at lave aftensmad til mig selv. (K er jo som bekendt sendt i “marken” for at skaffe penge til føden) Jeg kan godt blive lidt bekymret ved tanken om, at Kaisa skal vokse op med mig som kokkepige. Aftensmaden i dag har stået på rugbrød med leverpostej og to spejlæg. Uh, hvor absolut kedeligt.
Hvis jeg havde boet i KBH havde jeg helt sikkert hentet thai.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg