Miss Patience vippet af pinden!

Nu med barn… and then some!

Jeps. Baby kom ud. Efter 12 laaaange dage. Og 32 laaaaange timer. Det var det hårdeste og vildeste jeg nogensinde har prøvet. Ever! Jeg troede flere gange at jeg skulle dø.. eller at barnet skulle dø. Eller at der var sket en misforståelse, og der var slet ikke noget barn. Vi opgiver bare missionen, og tager hjem. Du bestod desværre ikke føde-prøven, så du kan tage hjem igen og komme igen, når du ved hvad du laver.

Men det endte jo alt sammen lykkeligt! En lille pige med blå øjne kom ud og gjorde alt andet ligegyldigt. Hun betager, imponerer og fylder hele mit hjerte uden overhovedet at gøre det mindste for det. Hun er rolig og mild og ligger længe bare og kigger og tager verden ind. Når hun selvfølgelig ikke skider, græder eller sover.

Verden er blevet et bedre sted, nu hvor smukke-barnet er trådt ind i den. Bare en lille bitte smule.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Patience vippet af pinden!