Vi flytter!

systemkursus efterlyses!

Når man nu har barsel og barnet endnu ikke har meldt sin ankomst, bliver dagene mine fyldt op af større og mindre projekter. Jeg er, som jeg tidligere har beskrevet, gået DBA-amok, og har solgt alt hvad sælges kan, købt og solgt igen. Jeg har bagt citronboller, klidboller og kardemommeboller. Jeg har læst boligblade, graviditetsblade og modeblade (jeg bliver vel tynd igen engang?) og revet alt ud af skabene og flyttet rundt på møblerne, så nu ligger alt hulter til bulter og roder endnu mere end før, fordi IKEA ikke havde det skab på lager, som jeg havde besluttet skulle stå lige der i hjørnet.
Og nu er mit nye projekt at få orden på mine papirer. Jeg har nemlig hele mit liv været sådan én, der har én bunke for vigtige papirer, og én for semi-vigtige papirer, og én for vistnok vigtige papirer, men jeg forstår dem bare ikke, så jeg må hellere gemme dem, og én for ikke-vigtige, men sjove eller interessante papirer (små sedler fra min kæreste, tekster jeg har skrevet, udklip, postkort o.l).

Og når der så engang imellem skal ryddes op, bliver alle disse bunker lagt sammen til én stor og gemt ind i skabet, med løftet til mig selv om, at om ikke så længe vil jeg lige få dem sorteret og organiseret. Det sker bare aldrig helt, for jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal gøre ved dem.

Det skete så i dag. En god kop the, en hjemmelavet citronbolle og ALLE papirer ud på bordet. MEN hvor lærer man hvordan de forskellige papirer kategoriseres? Jeg har aldrig været et system-menneske, men har altid været fascineret af, at nogle mennesker bare lige kan gå hen og finde lønsedlen fra november, telefonregninger fra 2010 tredje kvartal, eller opskriften på pebernødder som eks-svigermor sendte for 7 år siden. How do they do that?!

Mine systemer har det med at brase sammen under mig. Men nu skal det være slut med det. Jeg skal være dymo-moderen fra helvede. Små skuffe og kasser og tidsskriftsamlere og ringbind med dymo-labels, der fortæller præcis hvad indholdet lyder. De skal stå side om side på mit kontor og krydshenvise til hinanden, så baby kan vokse op med en super tjekket mor, der har styr på lortet.

Jeg starter lige med at gå på nettet og købe en dymo, og finde nogle flotte tidsskriftholdere og ringbind til at sætte systemet i system. – Det hjælper jo lidt hvis det også ser flot ud…
Indtil da, kommer papirerne lige ind i skabet igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi flytter!